Looking For Anything Specific?

Ziya Selçuk Istifa Twitter - Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un 'istifa' iddiası gündem ... / @elifura15 boşver olmaması daha iyi olsa bunları gördükten sonra kalpten giderdi ülkeye naptınız derdi.

Ziya Selçuk Istifa Twitter - Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un 'istifa' iddiası gündem ... / @elifura15 boşver olmaması daha iyi olsa bunları gördükten sonra kalpten giderdi ülkeye naptınız derdi.. Twitter'da başlatılan #ziyaselçuki̇stifa hashtagi ikinci sıradan türkiye gündemine girerken, atılan tweetlerden bazıları şöyle @elifura15 boşver olmaması daha iyi olsa bunları gördükten sonra kalpten giderdi ülkeye naptınız derdi. Milli eğitim bakanı (meb) ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın da akp'li cumhurbaşkanı erdoğan tarafından kabul edilerek, kesinleştiği iddiaları ortalığı karıştırdı. Tekin'den vazgeçilir mi?hep birlikte göreceğiz! Hakkında sahte hesap açılanlardan biri de milli eğitim bakanı ziya selçuk.

@elifura15 boşver olmaması daha iyi olsa bunları gördükten sonra kalpten giderdi ülkeye naptınız derdi. Самые новые твиты от ziya selçuk i̇stifa (@selcukistifa). 0 ответов 8 ретвитов 11 отметок «нравится». 9 şubat 2020 pazar 15:12. Bu iddialara, resmi kurumlardan ve ziya selçuk'un resmi twitter hesabından henüz bir açıklama yapılmadı.

Son dakika… Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan yüz yüze ...
Son dakika… Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan yüz yüze ... from i.sozcu.com.tr
Twitter'da dolaşan söylentilere göre istifasını istemiş. Son açıklamalarda bu konunun konuşulmaması ise öğrencileri sinirlendirdi. Milli eğitim bakanı ziya selçuk salgın döneminde eğitim hakkında merak edilen başlıkları ahmet hakan'la tarafsız bölge'de değerlendiriyor. Zenginin gittiğine pavyon fakirin gittigine #kerhane derler müge apla qzxxkckdkekpic.twitter.com/crhzpz9j7d. Hakkında sahte hesap açılanlardan biri de milli eğitim bakanı ziya selçuk. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ı ve meb hesaplarını. Ziya selçuk'tan tartışma yaratan çizimlerle ilgili açıklama: Haber asılsızdır, meb twitter üzerinden açıklama yaptı.

Ziya selçuk'un istifa kararından dönüp dönmeyeceği veya konuyla ilgili açıklama yapıp yapmayağı henüz netleşmedi.

Twitter'da dolaşan söylentilere göre istifasını istemiş. Konuyu açmadan önce kendim de kontrol ettim, hesapları takip etmiyor. Ziya selçuk'un istifa kararından dönüp dönmeyeceği veya konuyla ilgili açıklama yapıp yapmayağı henüz netleşmedi. Sözcü gazetesi yazarı sultan uçar gece yarısı saat 01:00'de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın kabul edildiğinin kesinleştiği bilgisinin kendisine ulaştığını belirtti. Kazdal, andımız tartışmalarına girerek twitter'dan çok sert ifadeler kullandı. Hakkında sahte hesap açılanlardan biri de milli eğitim bakanı ziya selçuk. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ı ve meb hesaplarını. Самые новые твиты от ziya selçuk i̇stifa (@selcukistifa). Hızını alamayan yandaş isimler bakan selçuk'a istifa çağrısında dahi bulundu. Türkiye gerçekleri kullanıcı adıyla twitter üzerinden muhalif paylaşımlar yapan mustafa aykın isimli kişi milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa edeceğini yazdı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk , eski başbakan adnan menderes'in idam. @elifura15 boşver olmaması daha iyi olsa bunları gördükten sonra kalpten giderdi ülkeye naptınız derdi. Son olarak milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifasına karar vermişler.

Mustafa selanik isimli twitter kullanıcısının milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa edecek iddiasının altı tamamen boş bir iddiadır. Bu iddia neden şimdi gündeme getirilmiştir , kim gündeme getirmiştir ? Çözüm sandıktadır, çözüm iktidarın tamamıyla değişmesidir. Aklın ve bilimin ışığında hizmet edeceğiz dedi,alkışı aldı.bakanlığına kesin gözüyle bakılan müsteşar y. Haber asılsızdır, meb twitter üzerinden açıklama yaptı.

Ziya Selçuk istifa mı etti?
Ziya Selçuk istifa mı etti? from www.habererk.com
Hiçbir istifa, hiçbir atama, hiçbir görevden alma çözüm değildir; Görevinin başında ve herhangi bir istifa da söz konusu değil. Sosyal medya kullanıcıları, gözlerini ziya selçuk'un açıklamasına çevirmiş durumda. Ziya selçuk açıklamasında bir hafta içerisinde çok yoğun çalıştıklarını ve bu süreçte denetleme yapmadıklarını ve böylesine bir olayın kendisini tarafından da onay görmediğini ifade etti. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği yönünde çıkan haberlerin yayılmasının ardından bir açıklama yayınlayan bakanlık, söz konusu iddiaları yalanladı. Aklın ve bilimin ışığında hizmet edeceğiz dedi,alkışı aldı.bakanlığına kesin gözüyle bakılan müsteşar y. Ziya selçuk hoca'mın yolu açık olsun. Ziya selçuk istifa etti iddiası.

Türkiye gerçekleri kullanıcı adıyla twitter üzerinden muhalif paylaşımlar yapan mustafa aykın isimli kişi milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa edeceğini yazdı.

Twitter'da başlatılan #ziyaselçuki̇stifa hashtagi ikinci sıradan türkiye gündemine girerken, atılan tweetlerden bazıları şöyle Çözüm sandıktadır, çözüm iktidarın tamamıyla değişmesidir. Meb'den açiklama milli eğitim bakanlığı resmi twitter hesabından ziya selçuk'un bazı hesapları takipten çıktığıne ilişkin bilgilerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Milli eğitim bakanı (meb) ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın da akp'li cumhurbaşkanı erdoğan tarafından kabul edilerek, kesinleştiği iddiaları ortalığı karıştırdı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk , eski başbakan adnan menderes'in idam. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ı ve meb hesaplarını. #turkishstudentslivesmatters #ziyaselcuk arkadaşlar bu korona virüs haritası hatalı çünkü i̇stanbul nüfusu 15 milyo. Eğer kasıtlı ise bunu onaylamamız söz konusu olamaz milli eğitim bakanı ziya selçuk'tan öğretmen ataması açıklaması: Ziya selçuk'un istifa kararından dönüp dönmeyeceği veya konuyla ilgili açıklama yapıp yapmayağı henüz netleşmedi. Sözcü gazetesi yazarı sultan uçar gece yarısı saat 01:00'de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın kabul edildiğinin kesinleştiği bilgisinin kendisine ulaştığını belirtti. Konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmezken, iddialar henüz yalanlanmadı. Türkiye gerçekleri kullanıcı adıyla twitter üzerinden muhalif paylaşımlar yapan mustafa aykın isimli kişi milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa edeceğini yazdı. Ziya selçuk açıklamasında bir hafta içerisinde çok yoğun çalıştıklarını ve bu süreçte denetleme yapmadıklarını ve böylesine bir olayın kendisini tarafından da onay görmediğini ifade etti.

Twitter'da başlatılan #ziyaselçuki̇stifa hashtagi ikinci sıradan türkiye gündemine girerken, atılan tweetlerden bazıları şöyle Milli eğitim bakanı ziya selçuk, instagram hesabında biyografisini silmiş ve erdoğan'ın ve meb'nın hesaplarını takipten çıkarmış. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ı ve meb hesaplarını. Milli eğitim bakanı selçuk, twitter'dan duyurdu: Selçuk twitter hesabında milli eğitim bakanı unvanını kullanıyor ama instagram hesabında şimdiye kadar hiç kullanmamış.

Ziya Selçuk istifa mı etti? Milli Eğitim Bakanı Instagram ...
Ziya Selçuk istifa mı etti? Milli Eğitim Bakanı Instagram ... from www.aykiri.com.tr
An itibariyle meb artık duy bizi hashtag'inde 500 bin küsur, ziya selçuk istifa hashtag'inde 100 bin. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği yönünde çıkan haberlerin yayılmasının ardından bir açıklama yayınlayan bakanlık, söz konusu iddiaları yalanladı. Çözüm sandıktadır, çözüm iktidarın tamamıyla değişmesidir. Ziya selçuk istifa mi etti? Aklın ve bilimin ışığında hizmet edeceğiz dedi,alkışı aldı.bakanlığına kesin gözüyle bakılan müsteşar y. Son açıklamalarda bu konunun konuşulmaması ise öğrencileri sinirlendirdi. Sabah saatlerinde milli eğitim bakanı ziya selçuk'un instagram hesabında biyografisini kaldırdı. Selçuk twitter hesabında milli eğitim bakanı unvanını kullanıyor ama instagram hesabında şimdiye kadar hiç kullanmamış.

Sosyal medya kullanıcıları, gözlerini ziya selçuk'un açıklamasına çevirmiş durumda.

Zenginin gittiğine pavyon fakirin gittigine #kerhane derler müge apla qzxxkckdkekpic.twitter.com/crhzpz9j7d. Ziya selçuk istifa etti iddiası. Sözcü gazetesi yazarı sultan uçar gece yarısı saat 01:00'de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın kabul edildiğinin kesinleştiği bilgisinin kendisine ulaştığını belirtti. Milli eğitim bakanı ziya selçuk salgın döneminde eğitim hakkında merak edilen başlıkları ahmet hakan'la tarafsız bölge'de değerlendiriyor. Twitter'da dolaşan söylentilere göre istifasını istemiş. Hızını alamayan yandaş isimler bakan selçuk'a istifa çağrısında dahi bulundu. Самые новые твиты от ziya selçuk i̇stifa (@selcukistifa). Türkiye gerçekleri kullanıcı adıyla twitter üzerinden muhalif paylaşımlar yapan mustafa aykın isimli kişi milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa edeceğini yazdı. Sözcü gazetesinden sultan uçar'ın twitter hesabından. Milli eğitim bakanı ziya selçuk 'a yönelik istifa çağrısı #ziyaselçuki̇sti̇fa tt listesinde. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ı ve meb hesaplarını. Bu iddialara, resmi kurumlardan ve ziya selçuk'un resmi twitter hesabından henüz bir açıklama yapılmadı. Geçen hafta yeryüzüne çıkan bu tweet'i de çok konuşulmuştu.

Sözcü gazetesinden sultan uçar'ın twitter hesabından ziya selçuk istifa. Gazeteci i̇smail dükel twitter hesabından milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa etti şeklinde bir paylaşım yaptı.

Posting Komentar

0 Komentar